Lån penge uden sikkerhed

Del

Vil du gerne låne penge uden sikkerhed? Og bruge pengene til lige det, som du har lyst til? Hvis du svarede ja til disse spørgsmål, så er dette den rigtige artikel for dig.

I dag er lånemarkedet stort og forvirrende. Det kan være svært at finde hoved og hale i begreber som afdragsfrihed, debitorrente, ÅOP osv. Nu vil vi give dig et overblik over hvor og hvordan du kan låne penge uden sikkerhed.

Hvor kan man låne penge uden sikkerhed?

Lånemarkedet er stort, så det er vigtigt at sammenligne de forskellige långivere. Vi har samlet Danmarks bedste långivere, så du kan finde det lån, der passer bedst til dig.

Hos alle de långivere vi sammenligner, skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Når det er sagt, så er der stor forskel på de egenskaber, som de forskellige långivere tilbyder.

Hvis du vil låne et helt lille beløb, kan du faktisk låne penge gratis. Hvis det er første gang du låner penge, kan du låne op til 4.000 kroner gratis. Hvis du vil låne mere, kan du dog ikke låne penge gratis, men som sagt, så kommer det helt an på dit lånebehov.

Hvad vil det sige at låne penge uden sikkerhed?

At låne penge uden sikkerhed betyder bare, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Hvis du eksempelvis tager et billån, skal du normalt stille sikkerhed i bilen.

Det betyder, at din långiver har retten til at sælge din bil, hvis du ikke betaler dine månedlige ydelser. På den måde er bilen långiverens sikkerhed for, at pengene bliver betalt tilbage.

Når du ikke stiller sikkerhed er det naturligvis mere risikabelt for långiveren, hvorfor renten også ofte er en smule højere end ved lån med sikkerhed.

Krav ved lån uden sikkerhed

Langt de fleste långivere stiller en række krav til dig, før du kan låne penge uden sikkerhed. Disse krav varierer fra långiver til långiver, men er generelt meget ens. Der stilles ofte krav til alder, kreditværdighed, bopæl og indkomst.

  • Du skal være myndig. Alle långivere kræver, at du er mindst 18 år gammel, mens nogle kræver at du er mindst 20 eller 23 år gammel.
  • Du skal være en god betaler. Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret er det meget svært at låne penge i Danmark. Langt de fleste långivere tjekker om du er registreret i disse registre over dårlige betalere.
  • Du skal bo i Danmark. Næsten alle långivere kræver, at du har dansk bopæl.
  • Du skal have en stabil indkomst. Nogle långivere, men langt fra alle, kræver, at du har en vis årlig indkomst. Hos de fleste långivere er det 125.000-150.000 kroner eller at du har fast arbejde.

Hvis du opfylder disse krav, så er det ikke svært at låne penge uden sikkerhed.

Sådan låner du penge uden sikkerhed

Hvis du vil låne penge uden sikkerhed, så skal du gennem en proces med 3 enkle trin.

  • Trin 1. Vælg løbetid og lånebeløb på din ønskede långivers hjemmeside.
  • Trin 2. Du udfylder dine oplysninger og sender din låneansøgning.
  • Trin 3. Du modtager svar på, om du er godkendt til lånet eller ej.
  • Trin 4. Hvis du erklærer dig enig med låneaftalen, så skriver du aftalen under med NemID, hvorefter dine penge bliver sat ind på din NemKonto.

Desuden er det uforpligtende at sende et låneansøgning. Så nemt er det at låne penge uden sikkerhed.