Lån penge privat

Del

I dag findes der mange forskellige typer af lån, og det kan være svært at holde styr på dem alle. Boliglån, realkreditlån, billån, forbrugslån, kviklån osv.

I denne artikel vil vi kigge nærmere på det at låne penge privat. Det som vi med andre ord kan kalde for et privat lån.

Lån penge privat – disse lån er private

Når vi taler om de private lån, taler vi normalt om lån, der er rettet mod private personer og ikke kræver sikkerhed. Det betyder altså, at de traditionelle boliglån og billån ikke falder under denne kategori, selvom det er lån rettet mod private personer. Grunden til det er, at der normalt skal stilles sikkerhed for disse to typer lån.

Så hvilke lån er så private?

De to mest populære lån du kan tage for at låne penge privat er forbrugslånet og kviklånet. Disse to typer lån ligner meget hinanden, de eneste væsentlige forskelle er lånebeløb og løbetiden.

Forbrugslån

Med et forbrugslån kan du låne penge privat. Dette er et lån, der kan variere meget i størrelse. Det kan faktisk være lige fra 10.000 kroner til 400.000 kroner. Du har altså rig mulighed for at vælge, hvor meget du vil låne. Samtidig er der også meget fleksible løbetider, som kan være alt mellem 1-6 år og nogle gange mere.

Fordelen ved et forbrugslån er, at du kan låne et større beløb penge uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Du kan dermed bruge pengene på lige præcis, det du har lyst til, og der stilles sjældent spørgsmål til dette.

Hvis du gik ned i dit lokale pengeinstitut, ville du skulle gennemgå en masse processer for at kunne tage et lån. Sådan er det ikke på internettet, her skal du bare ansøge, blive godkendt og derefter indbetales pengene til din bankkonto.

Kviklån

Et kviklån er en glimrende måde at låne penge privat. Som sagt er de eneste væsentlige forskelle på et forbrugslån og et kviklån lånebeløbet og løbetiden. Som regel er et kviklån på 500-10.000 kroner og betales af på 15-60 dage.

Ligesom med forbrugslånet, skal du ikke stille sikkerhed for lånet og du undgår de mange spørgsmål.

Du tænker måske.. hvis jeg kan låne så meget mere med et forbrugslån, hvorfor skulle jeg så nogensinde tage et kviklån?

Der er endnu en ting, som vi ikke har nævnt ved kviklånet. Kviklånet har nemlig den fordel, at du kan tage det meget hurtigt og betale det meget hurtigt af. Ofte får du faktisk svar på din ansøgning få sekunder efter du har sendt den.

Endnu en af de største fordele ved kviklånet er, at du slipper for at betale af på din lån hver eneste måned i flere år. Faktisk er de længste kviklån på ca. 60 dage.

Et kviklån er dermed en rigtig god måde at låne penge privat, hvis du har brug for at låne et mindre beløb penge over en kort periode.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at låne penge privat.