Lån penge hurtigt

Del

I dag har du de bedste muligheder i verdenshistorien for at låne penge hurtigt. Dog kan lånemarkedet være svært at overskue, og det er derfor vi har lavet denne korte guide til at låne penge hurtigt.

Sådan kommer du i gang med at låne penge hurtigt

I dag behøver du ikke tage ned i dit lokale pengeinstitut for at låne penge. Og hvis du valgte at gøre det, ville du låne penge langsomt, ikke hurtigt. Du ville nemlig skulle bøvle dig vej gennem samtale efter samtale før du ville kunne få dit lån udbetalt.

Sådan er det heldigvis ikke længere…

Nu kan du nemlig tage et lån og have pengene på din konto efter bare nogle få timer. Nu vil vi beskrive den sædvanlige ansøgnings- og låneproces hos de forskellige långivere:

  1. Du vælger dit ønskede lånebeløb og løbetid.
  2. Du indtaster dine oplysninger og sender din ansøgning afsted.
  3. Du modtager svar på din ansøgning, typisk via e-mail efter 15-60 minutter. Hvis du er godkendt er der en vedhæftet låneaftale, som du skriver under med NemID.
  4. Du modtager dine penge på din NemKonto.

Alt efter hvilken långiver du vælger og hvad tid på dagen du ansøger, kan du have dine penge indenfor nogle få timer. I værste fald skal du vente 1-2 bankdage, men det er stadigvæk betydeligt hurtigere end hos de sædvanlige pengeinstitutter.

Tænk over risikoen ved lån

Vi vil gøre dig opmærksom på, at der findes risici ved at låne penge, også selvom du låner et mindre beløb. Det er naturligvis fordi, at det er så enkelt at ansøge om og få bevilget lån på internettet.

Mange långivere stiller ikke de store krav til dig, og vil muligvis give dig et lån, selvom du ikke har den stærkeste økonomi.

Derfor råder vi dig til at låne penge med ansvar. Følg disse råd, så kommer du ikke i problemer når du vælger at låne penge hurtigt:

  • Lån aldrig flere penge end du har brug for. Jo flere penge du låner, desto dyrere bliver lånet, fordi du skal betale renter og gebyrer af et større beløb.
  • Lån aldrig længere end du har brug for. Jo længere en løbetid du vælger, desto dyrere bliver lånet, fordi du skal betale renter og gebyrer i en længere periode.
  • Lån ikke penge for at betale et andet lån af. Det siger næsten sig selv, men det kan i langt de fleste tilfælde ikke betale sig at låne penge hurtigt for at betale gammel gæld af. Så er det bedre bare at betale gælden.
  • Betal de månedlige ydelser til tiden. Hvis du misser dine månedlige betalinger, så kan lånet hurtigt blive dyrt. Først og fremmest skal du betale renter for de beløber, du ikke betaler tilbage, så de bliver endnu højere. Desuden kan du modtage rykkere, som har et gebyr på op til 100 kroner per rykker. Når du har modtaget 3 rykkere kan din sag blive overdraget til inkasso.

Hvis du overholder disse “regler”, bør du ikke have nogle problemer med at låne penge hurtigt. Sammenlign og find Danmarks bedste og hurtigste lån her.

Held og lykke!