Lån penge billigt

Del

Hvis långiverne er usikre på, om du kan betale pengene tilbage, kan du ikke låne penge billigt. Så hvis du gerne vil låne penge billigt, så er det vigtigt, at du er en attraktiv låner.

Men hvordan bliver man en ”attraktiv låner”? Og hvor kan man låne penge billigt? Det vil vi se nærmere på i denne artikel.

Hvor kan man låne penge billigt?

Det første du skal gøre er at finde en långiver, der vil låne dig penge billigt. Du kan finde disse långivere på vores forside, hvor vi har samlet Danmarks bedste långivere.

Du kan låne alt fra et par hundrede kroner helt op til 400.000 kroner til lige det, du har lyst til. Hos långivere som Bank Norwegian, kan du låne til en rente fra 4,99%, hvilket er noget af det billigste på det danske marked for et lån uden sikkerhed.

Hvis du vil tage et af de helt små lån, kan du faktisk også låne penge gratis op til 4.000 kroner, hvis det er første gang du tager et lån.

Hvad er en attraktiv låner?

Som sagt, så vil långiverne gerne låne penge billigt til lånere, der kan betale pengene tilbage igen. Derfor er det i høj grad hvor god din økonomi er, der afgør, hvor billigt du kan låne.

Forestil dig et øjeblik, at du er en långiver. Ville du låne 50.000 kroner til en person, der er registreret i RKI, ikke har noget arbejde og har gæld i forvejen? Nej, det tænkte vi nok.

Hvad hvis denne person har en opsparing,  arbejde, ingen betalingsanmærkninger samt en partner, der også har en stabil indkomst? Så ville du sandsynligvis have noget lettere ved at låne denne person 50.000 kroner.

Dette er naturligvis bare et eksempel med to fiktive personer og et opfundet lånebeløb, men pointen er, at du skal gøre dig selv til en attraktiv låner.

Sådan bliver du en attraktiv låner, så du kan låne penge billigt

Hvis du minder mest om personen med den mindre gode økonomi, så er der

Hvis du har en mindre god økonomi, er det ikke noget du kan fikse lige nu og her. Det kan tage flere måneder, hvis ikke år. Der er dog andre metoder, du kan bruge, så du kan låne penge billigt.

Følgende metoder gør sig specielt gældende, hvis du ønsker at tage et større lån. Hvis du låner et mindre beløb (1.000-15.000 kroner), er det ikke noget, du behøver at bekymre dig om i ligeså stor grad.

  • Stil sikkerhed for dit lån. Hvis du stiller sikkerhed for dit lån, er det med til at skubbe renten nedad. Egentlig skal der ikke stilles sikkerhed for de lån, vi sammenligner her på låne-penge.com, men du kan tilbyde at gøre det. Sikkerhed fungerer sådan, at hvis du ikke betaler dine månedlige ydelser, så kan långiveren sælge den ejendel, du har stillet sikkerhed i. De klassiske eksempler for lån med sikkerhed er billån og boliglån, men du kan også tilbyde det ved et helt normalt forbrugslån.
  • Få en medunderskriver. Hvis din egen økonomi ikke er så stærk, kan en partner, ven eller et familiemedlem agere som din medunderskriver. Det betyder, at i begge to hæfter for lånet, og det fungerer dermed som en slags sikkerhed for långiveren. Naturligvis bør den part, der medunderskriver have en økonomi, der er i orden.

Vi anbefaler altid, at du også får styr på din økonomi, hvis det ser lidt stramt ud. Vi anbefaler, at du får en stabil indkomst, sparer op og betaler din gæld.

Disse metoder er blot ting, du kan gøre lige nu for at låne penge billigt. De skal ikke ses som alternativer til at få helt styr på økonomien generelt set.